My jsme Zvuk Vesmírného Stromu Života

Gongy - výběr, použití I.

31.03.2013 11:11

Gongy jsou úžasné a velmi silné muzikoterapeutické nástroje s širokým spektrem a možnostmi harmonických léčebných vibrací a spojení s vibračními vzorci Prazvuků Tvoření  Vesmíru.

Gongy vedle šamanského bubnu považuji za nástroje, jejichž Vesmírné vibrace mohou silně očistit naše fyzická těla na buněčné úrovni, vyladit naše energetické systémy a nastolit Zdraví.

Jedním ze způsobů, jak pomoci sladit naše energetická centra je tím, že každá naše buňka bude vibrovat v harmonické vibrační Matrici, v energetických vibračních Vzorech vytvořených Vesmírným Stromem života pro lidskou Bytost

V našich programech - Zvukové koupele ve vibracích Gongů a zvuky Ticha - gongy používáme často vzhledem k jedinečným účinkům na lidský organismus a prostředí.

Zvuk gongu tvoří současně harmonii a disharmonii (polaritu Jin a Jan), vytváří funkční harmonii, holistickou resonanci. Výsledkem zvukové koupele v tomto alchymistickém moři tónů je vnímání míru,lásky a propojení s Absolutnem. Mozek je při tomto stavu vzhůru ve svém vědomí jeho podvědomí a zároveň je uspán a pozastaven ve snovém těle. Zvuky gongu spadají do Koncepce iniciační hudby. Celý vesmír vděčí za svou existenci Holistické rezonanci vibrací. Podstata zvukového pole gongu je z holografické podstaty a struktury Vesmíru. Je to jako božský motor, který produkuje bezpečný transport do jedinné neměnné Pravdy uvnitř nás,kerá se projevuje ve věčné univerzální síle Lásky, společného to jmenovatele života. Univerzální šíření funkční harmonie je zdrojem všudypřítomné životní síly. Pokud chceme systém změnit a jít do vyššího stavu fungování a vědomí, tak nejprve musíme projít stavem narušení a chaosu, tj. ve zvukovém termínu vibrační a zvukovou disonancí. Gongové zvukové pole umožňuje oboje.

Archaická, archetypální hloubka takových zvuků otevírá zkušenosti a prožitky v našem vlatním vnitřním nekonečném prostoru, v našem vnitřním vesmíru. Gongy s jejich vysoce sensitivní vibrační energií a energetickou strukturou nás mohou mocně vrhnout do exprese jejich zvuků, uchopit naše těla a mají moc provést vibrační změny pokud chceme a jsme na ně připraveni. Zvuková cesta gongů a zkušenosti z našich vlastních hlubin mají velkou terapeutickou hodnotu pro každého z nás.

Gongy nás vedou skrze archaickou sílu a moc zvuků, archaickou moc elementů , jež jsou v v jejich unikátním zvuku přítomny. Integrace těchto zvuků v nás je naší pohádkovou cestou ve vesmíru Zvuků, je to část v procesu Tvoření, proces Stvořitele. Tvorba hudby ze zvuků, zvuků v nás a zvuků Vesmíru je Tvořivý proces s širokým spektrm léčebných hladin, proces dostuipný každému z nás..

Vibrace gongů vibrace pracují na hluboké buněčné úrovni. Tyto harmonické vibrace mohou pomoci nastolit na základě resonance rovnováhu a vyladit krystalickou strukturu našich vlastních těl. Energie gongů může uvolnit, narušit , "rozstřelit" energetické blokády. Tím, že naše buňky dostanou opět rovnováhy a harmonie, což umožňuje tělesným systémům fungovat efektivněji. Stejně tak lidská energie a aurické energetické systémy mohou být vyladěny a staré vzorce "vymazány". Výsledkem je jak pocit relaxace a přílivu energie, jež byla zablokovaní na buběčné nebo tkánové úrovni. U gongové vibrační "koupele" může dojít k jevům jako je spontánní uzdravení, emoční uvolnění, jednorázové odstranění energetických bloků a dokonce mimotělní zkušenost. Gongy a jeho vibrace mohou pomoci očistit a odblokovat lidský energetický čakrový systém, což vede ke zprůchodněnéí energie a  lepšímu duševnímu a tělesnému zdraví a pohodě. S gongem je možné cestovat stejně jako např. se šamanským bubnem.

Na gongy lze hrát mnoha způsoby a mnoha rozdílnými paličkami, od bubnování po vyluzování zvuků delfínů a Vesmíru. Záleží jen na naší Tvořivosti a chuti si se Zvukem hrát a nechat ho procházet bez omezení naším tělem, bunkami. Spektrum zvukových vibrací a hloubka jejich komunikace s našimi energetickými strukturami může nastolit v našem životě v Realitě řadu pozitivních změn.

Naše léčebně relaxační programy s velkými gongy - Gongs Harmony Scarabeus Olomouc.pdf 

©Veškerá práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode